Alarmsystemen

Alarmsystemen

Steeds vaker wordt door klanten of door hun verzekeringsmaatschappij verzocht om een goedgekeurd alarm. Dit betekent dat een alarm door het SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) goedgekeurd is.

Het kan erg interessant zijn om een alarmsysteem op uw motor te laten bouwen als je CASCO verzekerd bent. De premieverlaging is verschillend per verzekering maar vaak behoorlijk. Divmo werkt met alleen maar de hoogste kwaliteit inbouwsystemen. Deze systemen zijn uitvoerig getest door onafhankelijke onderzoekbureaus en worden stuk voor stuk getest voor daadwerkelijke inbouw.

Welk systeem pas bij jou? Kom eens langs en laat je informeren.


Waarom inbouwen bij DIVMO?

Bij Divmo staat de kwaliteit van het inbouwen van beveiligingssystemen op een heel hoog niveau. Dit betekend dat je in de toekomst (jaren verder) ook weinig kans op problemen zult hebben met je alarm- of trackingsysteem. De monteurs werken de bedrading volgens de originele kabelboom weg met originele draadboomkabel zodat je niet eens kunt zien dat er een alarm aanwezig is op de motor. Ook werkt Divmo met originele (watervaste) stekkerverbindingen zodat er zo weinig mogelijk soldeer verbindingen nodig zijn. Waar er toch gesoldeerd moet worden wordt dat met de hoogst mogelijke zorg gedaan en uiteraard met harskern soldeermateriaal van de beste kwaliteit.